Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: session_set_cookie_params(): Session cookie parameters cannot be changed after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 11 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Bedrijfsgeschiedenis – PMC Groep

Leiders kijken vooruit.

Meer dan 25 jaar geleden werd de Pieterman Management Combinatie groep opgericht. De PMC Groep werd al snel een regionale marktleider en groeide vandaar uit door naar de rest van Nederland en België. En tot de dag van vandaag is de PMC Groep een gewaagde sparringspartner voor bedrijven van elk formaat, en op elk niveau.

Hoewel er in 25 jaar veel is veranderd in de wereld van business, PMC Groep heeft het altijd bij kunnen houden. Onder de leiderschap van Marcel Pieterman, trainer, auteur en eigenaar, blijft de PMC Groep innoveren.

De PMC Groep is in 2007 gecentraliseerd gaan werken. In het hartelijke Brabant is er een uitvalsbasis gebouwd. Een trainingsboerderij, zou je het mogen noemen. En het is op deze locatie, dat deelnemers kunnen trainen, ontwikkelen en groeien.

Het is op deze locatie, met onze stijl van trainen, dat we mensen werkelijk kunnen veranderen en verbeteren. We bieden de organisatie dan ook geen trainingen aan, maar veranderende mensen.