Op zoek naar een training die aansluit op jouw leerbehoefte? Of ben je aan het kijken voor de mensen in je organisatie? Meld je aan dan voor een gratis Masterclass op onze trainingsboerderij in Oudenbosch.
Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.

HET ONDERWERP

Een masterclass over jouw communicatieve talenten als manager.

Dertig procent van de bedrijven zijn goed in het werven van nieuwe mensen, echter de helft ervan is in staat ze te boeien en te binden. Het merendeel van de bedrijven manoeuvreert zich in de problemen…

Het salaris is opmerkelijk vaker niet dan wel de reden waarom mensen weggaan; het is het management dat de steken laat vallen. En daar hebben we dan weer wél invloed op.

Heb je je weleens afgevraagd hoe verschillend je bent van je collega’s? Of wat genuanceerder, van sommige collega’s? Niet gelijk in termen als beter of slechter, maar gewoon op een andere manier…

Heb je je ook wel eens afgevraagd waarom anderen dingen voor elkaar krijgen, die jij niet of anders met veel moeite voor elkaar krijgt? Of hoe direct en kort anderen kunnen zijn? Wel eens jaloers geweest op de communicatieve stijl van een andere manager? Wil je weten wat er nog meer in je mogelijkheden zit?

De masterclass is een theoretische trainingsmiddag geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

Wanneer?
18 Februari
26 Maart

Programma:
Ontvangst:                    09.00 uur 
Aanvang:                       09.30 uur 
Lunch:                            12.00 uur 
Vervolg:                         13.00 uur
Afsluiting:                       16.00 uur

Locatie
De masterclass is klassikaal en wordt geheel verzorgd op onze trainingslocatie in Oudenbosch. Mocht het een verre rit zijn, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten.

Vooropleiding
Een specifieke vooropleiding is niet van belang. Werkervaring en inzicht zijn belangrijker. Na het afronden van de masterclass ontvang je een deelname certificaat van de PMC Groep.

 

Inschrijven

Schrijf je in voor één van onze masterclasses door onderstaand formulier in te vullen.

Masterclass datum

Ervaringen

Deze bedrijven gingen je voor