Masterclass

Op zoek naar een training die aansluit op jouw leerbehoefte? Of ben je aan het kijken voor de mensen in je organisatie? Meld je aan dan voor een gratis masterclass. Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.

Communicatie & Gedrag

Een masterclass over jouw communicatieve talenten als manager.

Dertig procent van de bedrijven zijn goed in het werven van nieuwe mensen, echter de helft ervan is in staat ze te boeien en te binden. Het merendeel van de bedrijven manoeuvreert zich in de problemen…

Het salaris is opmerkelijk vaker niet dan wel de reden waarom mensen weggaan; het is het management dat de steken laat vallen. En daar hebben we dan weer wél invloed op.

Heb je je weleens afgevraagd hoe verschillend je bent van je collega’s? Of wat genuanceerder, van sommige collega’s? Niet gelijk in termen als beter of slechter, maar gewoon op een andere manier…

Heb je je ook wel eens afgevraagd waarom anderen dingen voor elkaar krijgen, die jij niet of anders met veel moeite voor elkaar krijgt? Of hoe direct en kort anderen kunnen zijn? Wel eens jaloers geweest op de communicatieve stijl van een andere manager? Wil je weten wat er nog meer in je mogelijkheden zit?

De masterclass is geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

Wanneer?
Dinsdag 30 juni *VOL*
Donderdag 9 juli *VOL*
Dinsdag 1 september

Tijden:
Start: 10.00 uur
Eind: 15.30 uur

Investering:
0,-

Locatie:
De masterclass wordt gegeven op de trainingsboerderij van de PMC Groep, in Oudenbosch.

Inschrijven

Schrijf je in voor de Masterclass door onderstaand formulier in te vullen.