Bedrijfsacademy

Een bedrijfsacademy is het hart van de lerende organisatie. Een organisatie die leren en ontwikkelen faciliteert en stimuleert is een organisatie in beweging. Een organisatie die investeert in human capital is een organisatie die rendeert en groeit. Een bedrijfsacademy is het centrale punt waar je medewerkers deze ontwikkeling kunnen krijgen.

Met een bedrijfsacademy kan je de juiste competenties van je medewerkers ontwikkelen, ze introduceren in bepaalde vakgebieden waar ze anders niet mee in aanraking zouden komen en ze laten groeien als mens.

Wij hebben een bedrijfsacademy ontwikkeld. Eerst ter ondersteuning van onze eigen klassikale trainingen. Met de ontvangen data en input van deelnemers van onze trainingen hebben we het recept verfijnd. Zo goed zelfs dat we het niet langer voor onszelf kunnen houden.

Daarom helpen we nu ook andere organisaties met hun eigen bedrijfsacademy. We passen onze eigen academy aan en richtten deze in, volledig naar de opleidingswens van de organisatie. Zo maken we trainen en ontwikkelen toegankelijk voor iedereen.

Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk dan alle mogelijkheden voor je eigen online leeromgeving of ga naar onze Caspire Academy voor onze eigen management leeromgeving.

Bedrijfsacademy

Voor uw organisatie
Een volledig ingerichte bedrijfsacademy, gepersonalizeerd naar de wensen van de organisatie

Caspire.io

Bekijk onze management academy
Bekijk hier onze eigen management academy. Voor onze cursisten, door ons ontwikkeld