Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: session_set_cookie_params(): Session cookie parameters cannot be changed after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 11 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Ontwikkelassessment – PMC Groep

Selectieassessment

Een assessment is een waardevol instrument. Uit een assessment komt vaak een oordeel. De Nederlandse vertaling van assessment is dan ook ‘beoordeling’. Maar wij zien het assessment niet alleen als beoordelingsinstrument maar ook als ontwikkelinstrument. Uit onze rapportages komen dus niet alleen ja-nee antwoorden maar worden, indien nodig aangevuld met een ontwikkelplan.

Kracht en potentie

Waar ligt de kracht en het potentieel van uw medewerker? Is uw medewerker geschikt voor die begeerde promotie of zit die beter op zijn huidige positie? En waarin moet de medewerker verder nog geschoold worden?

Een ontwikkelassessment geeft een duidelijk beeld van beoogde vervolgstappen en ontwikkelpunten. Ook schatten onze psychologen de haalbaarheid van deze stappen in en geven ze in hun rapportages duidelijk aan welke manier van leren, groeien en ontwikkelen echt bij de medewerker past.

Krijg inzicht in het potentieel van de medewerker en vergroot hun duurzame inzetbaarheid. Medewerkers leren hun valkuilen kennen en ook zeker hun kwaliteiten. Met deze informatie kan er een traject ingezet worden om de medewerker effectief mee te laten bewegen met de, altijd veranderende, organisatie.

Onze arbeids- & organisatiepsychologen zorgen ervoor dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om zichzelf te laten zien en gehoord te worden. Vervolgens wordt in een rapportage de opdrachtgever scherp, bondig en zonder onnodige nuance op de hoogte gebracht. Altijd met respect voor alle betrokken partijen en met het oog op de toekomst van mensen en organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte op