Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: session_set_cookie_params(): Session cookie parameters cannot be changed after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 11 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 SLIM subsidie – PMC Groep

Een organisatie in beweging is SLIM.

Leren en ontwikkelen met de SLIM subsidie voor het mkb.

Eéns in de twee jaar een training verzorgen, en het programma als een onafhankelijk en stand-alone event zien is niet langer voldoende. Bedrijven moeten een cultuur creëren en onderhouden van continue leren om de organisatorische performance te verbeteren.

Je kan, als mkb-bedrijf subsidie aanvragen bij de Rijksoverheid voor de stimulering van leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. Deze subsidie bedraagt per bedrijf maximaal €24.999,-. Wil je meer weten over de SLIM-subsidie? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid.

De SLIM subsidie kan op verschillende initiatieven aangevraagd worden. Deze initiatieven kunnen gericht zijn op het ondersteunen, begeleiden of invoeren van methodes die werknemers stimuleren hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Maar de initiatieven kunnen ook gericht zijn op concretere instrumenten die werkgevers de ruimte bieden om hun werknemers te ontwikkelen.

Wij helpen organisaties in de begeleiding van dit proces en helpen ze te navigeren door het ingewikkelde water van de rijksoverheid. Bekijk hieronder wat wij, in het kader van de SLIM subsidie, voor jouw organisatie kunnen doen.

SLIM Opleidings- en ontwikkelplan

Bij het opstellen van een SLIM opleidings- en ontwikkelplan lichten we de organisatie door. Wat is het doel van het opleidings- en ontwikkelplan en waar wilt de organisatie naartoe. We brengen A en B in kaart door de leer- en ontwikkelbehoefte per afdeling en functiegroep te inventariseren. Vervolgens stellen we een opleidingsplan op.

SLIM Loopbaanadvies

Bij het loopbaanadvies kijken we wat minder organisatiebreed en wat meer naar het individu. Het is namelijk van belang dat de wensen, ambities en mogelijkheden van werknemers in kaart worden gebracht, zodat de werkgever hierop kan inspelen. Werkgevers kunnen de SLIM subsidie aanspreken voor het verkrijgen van loopbaanadviezen ten behoeve van de werkenden in een mkb-onderneming.

SLIM Bedrijfsschool

Een organisatie die investeert in human capital rendeert en groeit. Daarom investeert een organisatie in beweging ook in opleidingen, trainingen en cursussen. Een bedrijfsschool sluit hier goed bij aan. Een bedrijfsacademy is een laagdrempelige manier om trainingen voor de gehele organisatie in te richten.
Met onze expertise in het opzetten van bedrijfsscholen en ondersteund door de SLIM subsidie zijn wij u graag van advies.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs:

 

085 – 201 60 30

support@pmcgroep.nl

Laat ons contact opnemen.

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2u contact op.