Selectieassessment

Een assessment is een waardevol instrument. Uit een assessment komt vaak een oordeel. De Nederlandse vertaling van assessment is dan ook ‘beoordeling’. Maar wij zien het assessment niet alleen als beoordelingsinstrument maar ook als ontwikkelinstrument. Uit onze rapportages komen dus niet alleen ja-nee antwoorden maar worden, indien nodig aangevuld met een ontwikkelplan.

Cost-per-Hire

Hoeveel kost een nieuw personeelslid? Dat is de vraag die Monsterboard heeft beantwoordt:  €4728,-. Dat klinkt als een hoop geld. Maar het is een bedrag wat puur en alleen betrekking heeft op de aanname van personeel. Want wat hier nog niet bij is gerekend is het verlies van productie, het opleiden en inwerken van de nieuwe medewerker, de uren die bij zijn collega’s erbij komen om zijn productieverlies op te vangen. Het bedrag loopt volgens een recente berekening op naar  €70.850,-.

Maar niet getreurd. Er is een oplossing. Daarom ben je hier tenslotte ook.
Wil je met zekerheid kunnen zeggen dat die medewerker zijn promotie naar manager aan kan? Of dat, uit die drie kandidaten, diegene echt de beste is?

Onze arbeids- & organisatiepsychologen zorgen ervoor dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om zichzelf te laten zien en gehoord te worden. Vervolgens wordt in een rapportage de opdrachtgever scherp, bondig en zonder onnodige nuance op de hoogte gebracht. Altijd met respect voor alle betrokken partijen en met het oog op de toekomst van mensen en organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte op