Over ons – Wie we zijn

Training, coaching en advies

PMC Groep is een op niveau geschoolde groep trainers, begeleiders en managementterapeuten met veel praktijkervaring in het bedrijfsleven. Onze professionals hebben allen een eigen expertise die ze graag met u willen delen door middel van trainingen of individuele begeleiding.

De trainingen die wij bieden zijn geschikt voor iedereen binnen een organisatie. Volgens ons is het belangrijk dat iedereen, in welke functie dan ook, kennis heeft van de autonomie van andere afdelingen. In de trainingen staat ‘begrip’ centraal, immers: onbegrip leidt tot tegenwerking en begrip leidt tot medewerking.

Bent u opzoek naar een snelle analyse van de organisatiestructuur en van de organisatieleden? Dan kunnen wij u verder helpen. Tekorten worden benoemd en door middel van stevige oefeningen wordt er in de training gewerkt aan beter gedrag op de werkvloer en andere disciplines binnen het bedrijf worden bondgenoot gemaak. Aan het eind van de training zal het voor iedere deelnemer duidelijk zijn welke talenten zij bezitten en hoe ze deze het beste kunnen inzetten.

Waarom de PMC Groep?

De trainingen zijn herkenbaar, interessant en uiterst uitnodigend. Boerderij de Zellebergen draagt hier als accomodatie zeker aan bij en biedt een gezellige sfeer.

Naast de trainingen biedt PMC Groep ook individuele begeleiding aan organisatieleden die problemen hebben met proces- of relatiestress, onhandige communicatie, verbetering en innovatie.

0 %
Waardering
0
Trainingen
0
Opleidingen
0 jaren
Ervaring

Waarom zijn we anders?

Onze klanten zeggen dat we anders zijn vanwege een aantal redenen:

  • Maatwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Totaalpakket aanbod
  • Ervaren trainers uit het bedrijfsleven (directie/mangement)

Bij de PMC Groep gaat het om de klant en onze missie om jouw bedrijf succesvoller te maken dan dat het nu al is. We trainen op alle niveau’s om zo de beste resultaten te krijgen.

Trainen is echter niet de missie. De missie is om een organisatie te verbeteren. Trainen is ons middel, nooit het doel.

Onze visie is om onze klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren. Dit kan een beter communicerend management team zijn, of een getrainde middle management laag. Ook kan een klant zijn omzetdoelstellingen willen halen. Hiervoor heeft de verkoop afdeling beter gereedschap nodig, meer kennis en kunde.

De PMC groep is hierin uw partner. De partner in managing capacity.

Bij de PMC Groep waarderen we eerlijkheid en integriteit boven alles, en waarderen we de belangen van de organisatie en de werknemers van de klant.