Over ons – Wie we zijn

Training, coaching en advies

Organisaties veranderen steeds sneller.
Ze ontwikkelen en groeien als nooit tevoren. Bij de PMC Groep geloven we dat elke organisatie in beweging is.

Een organisatie waarbij employee experience meer aandacht dan ooit krijgt. Een organisatie waarbij het tijd is om in te zoomen op de ontwikkeling van medewerkers om deze continu inzetbaar te houden.

Medewerkers vinden het belangrijk om steeds nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen. Op deze manier blijven zij goed inzetbaar voor de organisatie waarvoor zij werken.

En dit is waar wij instappen. Samen met directie, management en HR stellen we een plan op. Wat is het wat uw organisatie nodig heeft van haar medewerkers om de groei te bewerkstelligen die ze voor ogen heeft? Dit meerjarenplan gaat een handboek vormen voor de leidinggevenden in het bedrijf.

Samen met de PMC Groep als Partners in Managing Capacity zal uw organisatie haar personeel nog verder ontwikkelen, laten groeien en binden aan uw bedrijf.

Waarom de PMC Groep?

De trainingen zijn herkenbaar, interessant en uiterst uitnodigend. Boerderij de Zellebergen draagt hier als accomodatie zeker aan bij en biedt een gezellige sfeer.

Naast de trainingen biedt PMC Groep ook individuele begeleiding aan organisatieleden die problemen hebben met proces- of relatiestress, onhandige communicatie, verbetering en innovatie.

0 %
Waardering
0
Trainingen
0
Opleidingen
0 jaren
Ervaring

Waarom zijn we anders?

Onze klanten zeggen dat we anders zijn vanwege een aantal redenen:

  • Maatwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Totaalpakket aanbod
  • Ervaren trainers uit het bedrijfsleven (directie/mangement)

Bij de PMC Groep gaat het om de klant en onze missie om jouw bedrijf succesvoller te maken dan dat het nu al is. We trainen op alle niveau’s om zo de beste resultaten te krijgen.

Trainen is echter niet de missie. De missie is om een organisatie te verbeteren. Trainen is ons middel, nooit het doel.

Onze visie is om onze klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren. Dit kan een beter communicerend management team zijn, of een getrainde middle management laag. Ook kan een klant zijn omzetdoelstellingen willen halen. Hiervoor heeft de verkoop afdeling beter gereedschap nodig, meer kennis en kunde.

De PMC groep is hierin uw partner. De partner in managing capacity.

Bij de PMC Groep waarderen we eerlijkheid en integriteit boven alles, en waarderen we de belangen van de organisatie en de werknemers van de klant.