Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: session_set_cookie_params(): Session cookie parameters cannot be changed after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 11 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simple-ajax-chat/simple-ajax-chat-form.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /customers/d/8/2/pmcgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Management – PMC Groep

Van de beste medewerker naar de beste manager.

Voor veel leidinggevenden is de harde praktijk de enige leerweg naar effectief management. Meestal wordt dat ervaren als een moeizaam proces met frustraties, onzekerheid en twijfel voor de leidinggevende, gepaard gaande met dure managementfouten en ineffectieve productie. Onze korte managementtraining zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar tegelijkertijd inzicht en begeleiding van deze leidinggevenden.

Om uw organisatie voor kostbare managementfouten te behoeden en meer winst te genereren, hebben de trainers van de PMC Groep een aantal managementtrainingen ontwikkeld met o.a. rollenspellen met bekende situaties, zeer herkenbaar vanuit de praktijk.

De letterlijke vertaling van management.

In deze training leer je de letterlijke vertaling van management: zorgen dat het gebeurt. Het is niet zozeer de theorie die centraal staat, wel jouw managementgedrag. Je leert drie managementstijlen te ontwikkelen; je coachende stijl (empathische stijl), je delegerende stijl (afstandelijke stijl) en je sturende stijl (dominante stijl). In één van deze drie stijlen ben je waarschijnlijk al succesvol, maar er zijn twee stijlen wat minder ontwikkeld en daar wordt je voortdurend mee geconfronteerd. Juist deze twee stijlen worden in onze trainingen verder ontwikkeld.

Je leert te managen op SMART-doelstellingen die je voor jouzelf, je medewerkers en je afdeling maakt en je leert medewerkers in te schalen in personen die wél of niet willen, weten en/of kunnen en het juiste managementgedrag op hen toe te passen. Je stoort je niet langer aan verschillende motivaties en groeit in je kennis en zelfvertrouwen om de juiste dingen te doen; je bent manager en zorgt dat het gebeurt.

In deze training wordt eveneens veel praktische aandacht gegeven aan teamontwikkeling, aan horizontale mobiliteit (omgaan met collega’s – interne klantgerichtheid) en aan persoonlijke effectiviteit.

De training management is een praktijkgerichte training geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn
zoekt. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

De training management is klassikaal en wordt geheel verzorgd op onze trainingslocatie in Oudenbosch. Mocht het een verre rit zijn, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten.

Een specifieke vooropleiding is niet van belang. Werkervaring en inzicht zijn belangrijker. Na het behalen van de training ontvang je een management certificaat van de PMC Groep.