Van Visie naar Resultaat

Masterclass


Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.

Het onderwerp

De combinatie Visie en doelstellingen is de meest vergeten koers in een organisatie. Daarbij is het de belangrijkste combinatie.

Wat er belangrijk aan is, is dat het jouw resultaat bepaalt. Geen focus op doelstellingen betekent dat je schaarse arbeidstijd verspilt aan niet ter zake doende activiteiten, terwijl de dingen die gedaan moeten worden ondermaats -of zelfs niet- worden ingevuld. En dát bepaalt je resultaat. Zo simpel is het.

Het is tevens de meest vergeten koers omdat tussen ontwerp en realisatie een ander tijdperk blijkt aan te breken dat ons met de neus op het alledaagse heden of -nog erger- op het voorbije verleden drukt en veel te weinig naar de toekomst gericht is.

Tijdens deze dag worden visie en doelstellingen aan jou duidelijk gemaakt en leer je dat je niet zonder kunt. Tenzij je genoegen neemt met magere resultaten…

Gedurende deze dag gaan we het hebben over de voor- en nadelen, achtergrond en noodzaak van visie & doelstellingen.

Geniet van deze zeer leerzame dag en kom wijzer terug op het bedrijf. Herken de situatie en zet de toekomst naar jouw hand.

 

Wanneer?
26 Maart

Programma:
Ontvangst:                    09.00 uur
Aanvang:                       09.30 uur
Lunch:                            12.00 uur
Vervolg:                         13.00 uur
Netwerkborrel:            16.00 uur

 

De masterclass is een theoretische trainingsmiddag geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

De masterclass is klassikaal en wordt geheel verzorgd op onze trainingslocatie in Oudenbosch. Mocht het een verre rit zijn, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten.

Een specifieke vooropleiding is niet van belang. Werkervaring en inzicht zijn belangrijker. Na het afronden van de masterclass ontvang je een deelname certificaat van de PMC Groep.


Schrijf je in voor één van onze masterclasses door onderstaand formulier in vullen of contact met ons op te nemen.