Masterclass

Organisatie in balans


Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.

Het onderwerp

De hele organisatie gericht op klant, winst en kwaliteit.

De wens van veel directeuren en managers… Simpel beschreven, maar moeilijk te realiseren. Waarom eigenlijk? Omdat deze drie verschillende items slecht matchen met elkaar. De volgende waarom? Omdat ze nagestreefd worden door mensen die in een van de drie subculturen leven en de andere twee niet als gelijke erkennen. Door hun specifieke karakterconfiguratie.

Wat de oplossing is? Door de verschillende werelden te leren erkennen en te accepteren, en gezamenlijk prioriteiten te kiezen. Of dat vanzelf gaat? Nee. Anders was het al gebeurd…

Veel organisaties hebben met cultuurproblemen zoals deze te maken. Tijdens deze dag werken we met de deelnemers niet alleen aan de activiteit van de afzonderlijke delen, maar ook aan de effectiviteit van het totaal.

Kom deze dag meemaken en werk de dag daarna aan een organisatie in balans.

 

Wanneer?
21 Mei

Programma:
Ontvangst:                    09.00 uur
Aanvang:                       09.30 uur
Lunch:                            12.00 uur
Vervolg:                         13.00 uur
Netwerkborrel:            16.00 uur
Einde workshop:         17.00 uur

 

De masterclass is een theoretische trainingsmiddag geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

De masterclass is klassikaal en wordt geheel verzorgd op onze trainingslocatie in Oudenbosch. Mocht het een verre rit zijn, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten.

Een specifieke vooropleiding is niet van belang. Werkervaring en inzicht zijn belangrijker.


Schrijf je in voor één van onze masterclasses door onderstaand formulier in vullen of contact met ons op te nemen.