Masterclass

Persoonlijke effectiviteit & Timemanagement


Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.

Het onderwerp

Tijdens deze masterclass leer je dat niet jouw activiteiten jou effectief maken, maar jouw zienswijze en je houding. Vaak doe je nu dingen alsof je de beste medewerker bent. Je doet alles zelf het best en het snelst. Chapeau, maar je zit zo wel je medewerkers in de weg. En je houding rechtvaardigt jouw uitgesproken irritatie omdat je medewerkers niet doen wat ze moeten doen. De cirkel is weer rond.

De cirkel van frustratie doorbreken leer je deze dag ook. Je krijgt alle informatie om je houding te herzien. Hoe jij – en niet je medewerkers of je management- ruimte maakt om verder te kunnen groeien in jouw functie en taken. Dit werkt voor jouzelf en de mensen onder je. Alleen zo ben je een effectief manager.

 

Wanneer?
12 Maart

Programma:
Ontvangst:                    09.00 uur
Aanvang:                       09.30 uur
Lunch:                            12.00 uur
Vervolg:                         13.00 uur
Netwerkborrel:            16.00 uur
Einde workshop:         17.00 uur

 

De masterclass is een theoretische trainingsmiddag geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

De masterclass is klassikaal en wordt geheel verzorgd op onze trainingslocatie in Oudenbosch. Mocht het een verre rit zijn, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten.

Een specifieke vooropleiding is niet van belang. Werkervaring en inzicht zijn belangrijker. Na het afronden van de masterclass ontvang je een deelname certificaat van de PMC Groep.


Schrijf je in voor één van onze masterclasses door onderstaand formulier in vullen of contact met ons op te nemen.

Aanmeldformulier
*Deze masterclass zit vol. Bekijk ook eens onze andere masterclasses.*