Leiders kijken altijd naar de toekomst.

Meer dan 25 jaar geleden werd de Pieterman Management Combinatie groep opgericht. De PMC Groep werd al snel een regionale marktleider en groeide vandaar uit door naar de rest van Nederland en België. En tot de dag van vandaag is de PMC Groep een gewaagde sparringspartner voor bedrijven van elk formaat, en op elk niveau.

Hoewel er in 25 jaar veel is veranderd in de wereld van business, PMC Groep heeft het altijd bij kunnen houden. Onder de leiderschap van Marcel Pieterman, trainer, auteur en eigenaar, blijft de PMC Groep innoveren.

De PMC Groep is in 2007 gecentraliseerd gaan werken. In het hartelijke Brabant is er een uitvalsbasis gebouwd. Een trainingsboerderij, zou je het mogen noemen. En het is op deze locatie, dat deelnemers kunnen trainen, ontwikkelen en groeien.

Het is op deze locatie, met onze stijl van trainen, dat we mensen werkelijk kunnen veranderen en verbeteren. We bieden de organisatie dan ook geen trainingen aan, maar veranderende mensen.

De PMC Groep tilt jouw organisatie naar een hoger niveau.

 • Vandaag

  De PMC Groep is een bedrijf met een rijke geschiedenis. Gevestigd in Brabant, met meerdere trainingslocaties door het land bedient PMC een grote groep tevreden klanten.

 • 2007

  De PMC Groep vestigt zich met het complete team op een permanente locatie in Brabant. Deze locatie wordt omgebouwd tot een functionele trainingsboerderij, met meerdere zalen, ruime kantoren en voor de cursisten een restaurant gedeelte en hotel.

 • 1998

  De PMC Groep opende een derde vestiging, in België.

 • 1996

  De PMC Groep groeide snel en opende een tweede vestiging

 • 1993

  Marcel Pieterman gaf zijn baan als Directeur Handyman België op en besloot zijn passie te volgen. Aldus werd de PMC Groep opgericht.