27 aug 2018

De digitale transformatie van de PMC Groep

Organisatie in beweging

Een organisatie in beweging. Dat is een onderwerp waar we het vaak over hebben met onze klanten. Een organisatie die altijd leert, evolueert en transformeert. En vanuit die visie hebben we ook gekeken naar onze eigen organisatie. Hoe kunnen we constant in verbinding blijven met onze klanten en deelnemers. Hoe ervaren zij hun eigen customer journey door ons bedrijf?

We zijn gestart met onze digitale transformatie. Te beginnen met de website. Het eerste wat je hieraan ongetwijfeld opvalt is het overzicht. Het is zo ingericht dat je in één oogopslag alle informatie kan bereiken die je nodig hebt om een goede keuze te maken.
Ook gaat er extra content geleverd worden, interessante informatie voor jou of je medewerkers, in de vorm van blogs, artikelen of columns.
De responsiveness van de site is ook sterk verbeterd, zo is het nog gemakkelijker geworden om op je mobiel, tablet of laptop door de site te navigeren.

Wat gaat er verder nog gebeuren in deze digitale transformatie?

Er staan nog verschillende features op de planning. Zo komt er op de site een keuzehulp module, die jou of één van je medewerkers helpt zoeken naar het best passende trainingsprogramma.

PMC Aspire

Aspire, komend vanaf het Latijnse aspirare, betekent letterlijk ambiëren of streven naar. Het geeft iemands dromen of ambities weer om iets te bereiken. PMC Aspire zal binnenkort gelanceerd worden en vormt het online leerplatform. De maatwerktrainingen zullen alle ondersteund worden met online lesmateriaal.

Door het klassikaal en online leren naadloos met elkaar te verbinden blijven we continue nieuwe learning tools ontwikkelen. Leren stopt niet zodra je het lokaal uitloopt. Leren is een continue proces, alleen zo blijf je in beweging.

Bekijk gerust de site, klik er doorheen en voel je vrij om ons te laten weten wat je ervan vindt. Nieuwsgierig naar de verdere vorderingen en wil je graag via de mail op de hoogte gehouden worden? Meld jezelf dan aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *