Flexibiliteit & Werknemers inclusief jezelf Ontwikkelen – PMC Groep

18-03 11:42 Auteur: Marian Vermeulen

In tijden van vandaag is het lastig om de continuïteit van uw medewerkers, met betrekking tot werkzaamheden in stand te houden. Zeker als het om werkzaamheden betreft, waarbij thuiswerken geen optie is. Tevens ervan uitgaande dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf beperkt blijft.

Ziekteverzuim krijgt nu ook een andere lading. Door de overheid is iedereen aangezegd om vooral thuis te blijven of te werken, wanneer men lichte griepverschijnselen heeft. Een vervelende loopneus, dat irritante kuchje, wellicht een beetje verhoging.

Dit puur om geen andere mensen te infecteren. Dat is uiteraard een wijs besluit. Normaliter blijven we, althans de verantwoordelijke en trouwe medewerker, met deze klachten niet zomaar thuis. We snuiten onze neuzen, nemen de juiste medicatie en peppen onszelf op om vervolgens rustig door te gaan met onze werkzaamheden.

Maar nu is het wel degelijk anders, het is een wereldwijd probleem geworden. Het lijkt wel of we met z’n allen in een slechte film terecht zijn gekomen.

Belangrijke vraag is dan aan de orde: wat kunnen we wel voor onze medewerkers en onszelf betekenen, wat zeker ook indirect een positief effect heeft ?

Het antwoord is heel simpel dit is het moment om onze werknemers en onszelf verder te ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang. Daarom wil jij jezelf blijven ontwikkelen op professioneel niveau en op persoonlijk vlak. Dit kan door middel van een E-learning.

Met een (online) bedrijfsacademy kan je de juiste competenties van je medewerkers ontwikkelen, ze introduceren in bepaalde vakgebieden, waar ze anders niet mee in aanmerking zouden komen en ze laten groeien als mens.

Wij introduceren hierbij onze online leeromgeving:

Leer, ontwikkel en groei met de Caspire Academy !